Categories
WWFT

Een wet vormgeven en integreren in jouw bedrijf

Onboarding process

Ben je ondernemer? Dan heb je ongetwijfeld gehoord van de wet Wwft. Je moet die wet vormgeven en integreren in jouw bedrijf. Dat is een ingewikkeld proces. Middels automatisering is het mogelijk om dit proces te vergemakkelijken. Er is een Professioneel Pakket samengesteld. Het volledigeĀ Onboarding process is geautomatiseerd en bovendien aangenaam gemaakt wordt voor jouw klanten. Dat verlost jou van het verrichten van allerlei administratieve werkzaamheden, terwijl je wel op correcte wijze vorm kunnen geven aan het naleven van de wet Wwft.

Het belangrijke onboarding process

Het onboarding process is belangrijk. Het is immers gunstig voor jou. Bovendien zorgt het voor een betere klantbeleving. Dankzij die betere klantbeleving kun je eerder klanten aannemen en klanten verlengen. Je kunt nu structureel monitoren. Structurele veranderingen in jouw klantenportefeuille worden dan snel zichtbaar. Je ontvangt een update als er zich iets wijzigt. Dat maakt het mogelijk om direct vervolgstappen te nemen. Om dit alles te kunnen realiseren moet je natuurlijk wel beschikken over het juiste softwarepakket. Met behulp van het juiste softwarepakket kun je de leidraad Wwft op correcte wijze integreren in jouw bedrijfsvoering.

Er kunnen systematische controles worden uitgevoerd

Heb je het onboarding process binnen jouw organisatie structureel geautomatiseerd? Je kunt dan systematisch controles uitvoeren op de identiteit- en bankgegevens van jouw klanten. Zo kom je te weten wie jouw klanten zijn. Bovendien kun je controleren of er geen link met verdachte transacties is. Bedenk dat samenwerken met criminele partijen ongunstig kan uitpakken voor jouw bedrijf. Ondernemers die samenwerken met criminelen krijgen een boete of worden strafrechtelijk vervolgd. daar zit jij natuurlijk niet op te wachten. Daarom heb je het onboarding process binnen jouw bedrijf structureel geautomatiseerd.

Het aanvragen van een demo

Natuurlijk ben je een ondernemer die het Wwft onboarding process op de juiste wijze wil aanpakken, vormgeven en integreren binnen zijn bedrijf. Dat kun je doen als je beschikt over de juiste software. Je besluitĀ  daarom om een demo aan te vragen van een professioneel softwarepakket.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *