Categories
Bedrijf

Truck styling van hoog niveau

Het is de droom van iedere vrachtwagenchauffeur, een custom vrachtwagen met alles erop en eraan wat je maar wilt. Ieder persoon wilt iets anders als het gaat om interieur. Ieder persoon vindt iets anders mooi en hoe vet is het nou om de hele binnenkant van jouw vrachtwagen te kunnen stylen zoals jij dat wilt. Dit kan door middel van een bedrijf genaamd M&M Truckdesign. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de truck styling van jouw truck optimaal is en goed blijft voor de komende tijd dat jij deze truck hebt. Ze hebben al vele projecten mogen doen. Deze kun je allemaal vinden op de website.

Kleuren, stoffen en verlichting

Er zijn heel veel opties waar je uit kunt kiezen. Ze kunnen namelijk op aanvraag alles voor jouw truck styling doen. Als jij het hele interieur neon roze wilt dan kunnen ze hiervoor zorgen. Verder is het zo dat ze veel details aan de binnenkant van de truck kunnen aanpassen. Zelfs de wijzerplaten kunnen ze aanpassen naar alles wat je maar wilt. Als je een klok wilt hebben en als snelheidsmeter dan is dit mogelijk. Als je deze op de kleur van jouw stoel wilt aanpassen kan dit ook. Ook jouw bed hoeft niet te blijven zoals deze was. Als je een bepaalde print hebt voor jouw stoel en het dashboard kunnen ze jouw bed hoes hier ook op aanpassen. Zo valt het allemaal in elkaar en krijg je jouw droominterieur in de vrachtwagen. 

Luister je graag muziek?

Als je als vrachtwagenchauffeur erg graag naar goede muziek luistert dat niet klinkt alsof het uit jouw telefoon komt kun je ook een geluidsinstallatie laten plaatsen in jouw truck styling. Deze boxen zijn van hoge kwaliteit. Ook werken ze door middel van Bluetooth om het gebruik zo eenvoudig makkelijk te maken. Dit geluid is enorm goed voor iedere vorm van muziek. Zo kun je alle stijlen muziek luisteren zonder dat je het gevoel hebt dat de boxen niet helemaal laten horen wat je gewend bent of wilt horen van de muziek.

vloermatten

Als je overal over nadenkt als het gaat om het interieur van jouw truck dan wil je natuurlijk ook mooie vloermatten die lekker zacht en warm zijn, maar ook passen bij de rest van jouw interieur. Misschien wil je wel jouw eigen naam op de vloermatten geborduurd. Of de naam van jouw kinderen of vrouw. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *