Categories
Service

Hospitality services nodig?

Wanneer iemand binnenkomt bij een bedrijf, winkel of bijvoorbeeld een restaurant wil je natuurlijk dat deze goed wordt ontvangen en geholpen. Dit is vaak de taak van een portier of balie medewerker. Dit soort diensten noemen ze ook wel hospitality services en wordt meestal door het bedrijf zelf geregeld. JE ziet dit vaak bij een sportschool of een bedrijf waar de baliemedewerkers altijd bij de ingang zitten om jou te groeten, eventuele vragen, opmerkingen of klachten te ontvangen. JE kan dit soort diensten ook inhuren bij bedrijven, dit is handig wanneer je bijvoorbeeld wat extra drukte hebt en voor een periode een extra iemand nodig hebt of wanneer er bijvoorbeeld een evenement gaande is en je hier wat extra mensen voor nodig hebt die breed inzetbaar zijn. Je kan ook een beveiliger inhuren voor het verrichten van bepaalde services in de hospitality, denk hierbij aan het begeleiden van klanten bij binnenkomst tijdens een evenement of feest maar ook voor andere diensten zoals het zorgen voor een EHBO post of iets anders. Voor dit soort diensten zou je ook kunnen kijken bij een beveiligingsbedrijf. Dit soort bedrijven bieden vaak beveiligers aan die je ook kan inzetten voor andere diensten zoals het begeleiden van nieuwe bezoekers of het helpen van algemene vragen bij klanten. 

 

Breed inzetbaar 

Een van de voordelen van het inhuren van een beveiligingsbedrijf voor het verrichten van hospitality services is het feit dat deze personen erg breed inzetbaar zijn en je dus eigenlijk 2 vliegen in 1 klap slaat. Ze kunnen namelijk ervoor zorgen dat de gasten goed en netjes worden ontvangen maar ook dat de veiligheid gewaarborgd wordt en er geen problemen ontstaan, zo heb je naast de standaard hospitality services nog een extra beetje beveiliging erbij. Dit soort bedrijven kunnen vaak ook wanneer nodig een EHBO post opzetten of voor langere tijd een gastvrouw of man verzorgen, dit is erg handig wanneer er bijvoorbeeld een medewerker in de ziektewet is gegaan en je een nieuw iemand nodig hebt voor een langere tijd. 

 

Wensen en behoefte 

Ben jij nou op zoek naar een bedrijf die al jouw wensen en behoeftes kan vervullen op het gebeid van hospitality services? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen naar een bedrijf zoals SHS Group, hun zijn namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van hospitality en beveiliging en kunnen jou dan ook goed helpen met een hoop situaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *